Naar inhoud
 

JORE, design of klassiek, steeds de beste service

Meubelen JORE in Riemst is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de Zuid-Limburgse meubelsector. Opgericht in 1973 door het echtpaar Jorissen-Reynders, heeft het familiebedrijf een ongekende schat aan ervaring in interieurinrichting, appartementsinrichting en studioinrichting.

Klassiek of hedendaags modern design? Ons persoonlijk, deskundig advies is vanzelfsprekend met 'zorg voor uw meubels' als motto van onze 10 medewerkers. Bent u op zoek naar een salon, een slaap-, eet- of jeugdkamer? Is uw keuken aan vernieuwing toe? Of gaat uw interesse uit naar bureaumeubelen of relaxzetels?

Dan mag u zeker niet voorbij aan JORE Meubelen. 8000 m² interieurideeën én dit aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met, na levering of plaatsing, een excellente dienst na verkoop.

JORE, uw volgend goed idee.

Zorg

We proberen steeds zorg te dragen voor iedereen die bij het proces betrokken is. JORE staat voor transparante communicatie en een openhartige benadering.

Passie

Passie voor het vak geeft ons het enthousiasme, de gedrevenheid en de inzet om uw interieur om te toveren tot een plaats waar u zich thuis voelt, waar u zich goed voelt.
Bij JORE vertalen wij onze passie naar persoonlijk advies en goede orderopvolging. Wij zorgen ervoor dat u uw meubelen in optimale omstandigheden ontvangt.
Ook na uw aankoop kan u bij ons rekenen op een correcte dienst na verkoop.

Integriteit

Integriteit is een cruciale waarde in elke ondernemersomgeving. Onder integriteit verstaan wij eerlijk, ethisch en objectief handelen.
Dit maakt dat wij streven naar een optimale kwaliteit in heel onze werkwijze, van advies tot dienst na verkoop.